Christina Verchere păstrează mandatul de CEO al Petrom până în 2023

0

Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom SA a acordat noi mandate următorilor membri ai Directoratului OMV Petrom, cu o durată de patru ani, începând din 17 Aprilie 2019, până la 16 Aprilie 2023: Christina Verchere – Director General Executiv şi Președinte al Directoratului; Peter Zeilinger – Membru al Directoratului responsabil pentru activitatea de Upstream; Radu Căprău – Membru al Directoratului responsabil pentru activitatea Downstream Oil și Franck Neel – Membru al Directoratului responsabil pentru activitatea Downstream Gas, a anunțat compania.

Mai mult, Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom S.A. a confirmat decizia din 26 Aprilie 2018 de a o numi pe Alina-Gabriela Popa în funcția de Director Financiar și Membru al Directoratului cu un mandat de patru ani, începând din 17 Aprilie 2019, până la 16 Aprilie 2023.

”Consiliul de Supraveghere îi mulțumește lui Stefan Waldner pentru angajament și pentru contribuția la succesul companiei. Totodată, Consiliul de Supraveghere îi urează bun-venit Alinei-Gabriela Popa pe poziția de Director Financiar al companiei”, se mai arată în comunicatul OMV Petrom.

Share.

Lasă un comentariu