Chimcomplex a finalizat operaţiunile de integrare a activelor Oltchim

0

Chimcomplex a finalizat operaţiunile de integrare şi are o nouă echipă executivă, la un an după achiziţia activelor Oltchim, în concordanţă cu planul strategic iniţial, informează un comunicat al companiei.

“Se îmbunătăţeşte astfel structura de conducere a companiei şi se face transferul mai multor funcţii de conducere la nivel regional. Echipa executivă se separă de cea administrativă, noul sistem de management fiind conceput pentru a facilita implementarea strategiei de dezvoltare în cel mai echilibrat mod. Echipa executivă proaspăt numită este susţinută de Consiliul de Administraţie pe principii de guvernanţă corporatistă, iar împreună vor pune în practică planul de dezvoltare al companiei pentru perioada 2020 – 2022. Executivii Chimcomplex sunt lideri competenţi şi experimentaţi pentru poziţionarea companiei către o creştere durabilă. Aceştia aduc expertiză globală din domeniul industriei, comercial şi producţie, consolidând compania”, se spune în comunicatul citat de Agerpres.

Astfel, funcţia de director general al Chimcomplex a fost preluată de la începutul lunii februarie 2020 de Tivadar Runtag. De-a lungul carierei sale, acesta a ocupat poziţii de management în Ungaria, Turcia, Cehia şi România, în cadrul unor companii internaţionale precum OMV şi Shell. Anterior acestei noi poziţii, Tivadar Runtag a fost CEE Cluster Manager la Prista Oil.

“Chimcomplex este o companie puternică, în dezvoltare pe piaţa internaţională. Sunt nerăbdător să punem în practică noua strategie care să transforme Chimcomplex într-o companie chimică regională sustenabilă, orientată către piaţă şi stabilă financiar, construită pe o tradiţie valoroasă şi cu o viziune clară care promite creştere”, a declarat Tivadar Runtag, CEO Chimcomplex.

Tivadar Runtag va conduce o echipă nou formată care va coordona operaţiunile financiare, comerciale, producţia şi distribuţia. În acest sens, Adrian Dumitriu va prelua din luna aprilie funcţia de Chief Financial Officer (CFO) al Chimcomplex.

Share.

Lasă un comentariu