CEZ Vânzare și Distribuţie Oltenia menţin suspendată activitatea centrelor de relații cu clienții

0

Atât CEZ Vânzare, cât și Distribuţie Oltenia au emis noi comunicate în care anunță menținerea suspendării activității directe cu clienții.

Astfel, furnizorul de energie electrică și gaze naturale CEZ Vânzare ia în continuare toate măsurile pentru protejarea angajaților și clienților săi, menţinând suspendate activităţile care implică aglomerări de spații și contactul direct între angajați și clienți.

Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare din județele Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleorman și Vâlcea, precum și birourile din Timișoara, Iași și Reșița, își mențin suspendată activitatea pe toată perioada stării de urgenţă, ca o măsură suplimentară de precauţie şi responsabilitate.

Totodată, operatorul Distribuţie Oltenia menține suspendată activitatea Centrelor sale de Relații cu Utilizatorii din județele Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleorman și Vâlcea. Centrele de Relații cu Utilizatorii Distribuţie Oltenia din județele Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleorman și Vâlcea vor rămâne închise pe toată perioada stării de urgenţă declarată la nivel naţional. În această perioadă, consumatorii de energie pot primi informațiile de care au nevoie prin intermediul canalelor de comunicare alternative.

Share.

Lasă un comentariu