CEZ Vânzare lansează CEZ Shop și intră pe piața comerțului online

0

CEZ Vânzare lansează primul magazin online de pe piață de energie din România, destinat clienților actuali, dar și publicului larg. CEZ Shop oferă electrocasnice potrivite oricărei case, la prețuri preferențiale, pe baza codului de client, se arată într-un comunicat de presă.

Magazinul online a fost dezvoltat în parteneriat cu Bright Distribution și găzduiește în prezent peste 7000 de produse din portofoliile celor mai recunoscute branduri de electronice la nivel internațional, printre care Samsung, Acer, Apple, Asus, Beko, Bosh, Artic, Electrolux, Gorenje, HP, LG, Whirlpool, Toshiba, Zanussi, Philips S.A..

„Lansarea unui magazin online de electronice și electrocasnice reprezintă încă un pas în poziționarea noastră ca furnizor de servicii complete; clienții noștri și nevoile acestora stau la baza inspirației noastre pentru produse și servicii noi, menite să le ușureze activitățile de zi cu zi”, a declarat Cornelia Szabo, Președinte al Directoratului CEZ Vânzare.

Odată cu lansarea CEZ shop-ului, CEZ Vânzare își completează strategia de a oferi servicii complete pentru casă, ce permit accesul clienților la soluții și produse complementare ofertei de energie sau gaze naturale, la prețuri competitive.

„Utilizarea aparaturii eficiente din punct de vedere energetic minimizează exploatarea resurselor naturale, fie că vorbim despre gaze naturale, petrol, cărbune sau apă. Eficientă energetică sporește conservarea acestor surse și poate fi privită că un răspuns al dezvoltării durabile. În plus, produsele electronice și electrocasnice ajung să reprezinte, în multe dintre cazuri, peste 30% din valoarea facturilor lunare de energie. Este foarte important să privim eficientă energetică nu doar că pe o modalitate de a economisi resurse financiare, ci și că pe o soluție de a reduce consumul de energie și de a proteja mediul înconjurător”, a completat Bruno Leroux, CEO, BNP Paribas Personal Finance S.A. Paris Sucursala București.

CEZ Vânzare este principalul furnizor de energie electrică din sud-vestul României, dar și furnizor de gaze naturale, cu un portofoliu de clienți casnici și industriali care depășește 1,3 milioane de clienți.

Share.

Lasă un comentariu