CEZ Vânzare dezvoltă un pachet de servicii dedicat industriei de panificație

0

Bogdan Tudorache

CEZ Vânzare a dezvoltat un pachet de servicii de energie electrică și gaze dedicat industriei de morărit și panificație, se arată într-un comunicat al companiei.

”În perioada 1 martie – 28 aprilie 2020, antreprenorii din domeniul panificației și al morăritului își pot eficientiza costurile cu utilitățile printr-o varietate de soluții de energie electrică și gaz, adaptate nevoilor specifice industriei în care activează. Prin acest demers, CEZ Vânzare continuă tradiția să de a susține în mod activ mediul de afaceri românesc”, se arată în comunicat.

„Energia mediului de afaceri din România ne motivează să găsim cele mai bune soluții pentru clienții noștri. De aceea, am pregătit o oferta specială pentru energie electrică și gaze naturale de care pot beneficia primele 99 de companii din industria panificației și morăritului care semnează un contract de servicii în perioada campaniei. În perioada următoare, specialiștii CEZ Vânzare sunt pregătiți să răspundă solicitărilor antreprenorilor din întreagă țară și să le propună oferte personalizate, în funcție de nevoile fiecărui business”, a declarat Cornelia Szabo, Director Executiv și Președinte al Directoratului CEZ Vânzare.

Programul de susținere a afacerilor din domeniul panificației și al morăritului include recomandări de eficientizare a consumului de energie și gaz. ”Specialiștii CEZ Vânzare oferă informații necesare pentru un cost redus al acestor utilități care poate fi obținut prin reducerea consumului de energie reactivă, echilibrarea echipamentelor și a sarcinilor, modernizarea sistemelor de iluminat”, mai precizează comunicatul.

Share.

Lasă un comentariu