CEZ Vânzare a lansat oferta națională de energie 100% regenerabilă CEZ Verde

0

CEZ Vânzare, cel mai mare furnizor de energie din sud-vestul României, a lansat recent o ofertă națională de energie 100% regenerabilă, destinată atât clienților casnici, cât și companiilor. Energia provine integral din cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, deținut de Grupul CEZ în Dobrogea, cu o putere totală instalată de 600 MW.

„Produsul CEZ Verde se adresează «generației verzi», care acționează responsabil în activitatea de zi cu zi, alege soluțiile eficiente energetic, preferă alternativele mai puțîn poluante, reciclează și îi încurajează pe cei din jur să se implice în protejarea planetei. Totodată, CEZ Verde răspunde nevoilor business-urilor sustenabile, cu acțiuni și proiecte de responsabilitate socială pro mediu, care își contorizează și reduc impactul asupra mediului.”, a declarat Cornelia Szabo, Președintele Directoratului CEZ Vânzare, într-un comunicat de presă.

Conform studiului „Percepția românilor despre un viitor «verde»”, inițiat de Grupul CEZ în România, peste jumătate dintre respondenți (62,72%) încearcă să aibă un impact pozitiv asupra mediului prin acțiunile lor de zi cu zi, iar dintre românii care sunt responsabili față de mediu, 7 din 10 au grijă să nu arunce gunoaie în spații nepermise, 6 din 10 reciclează selectiv gunoiul, iar peste 2 din 10 încearcă să reducă consumul de apă și energie. De asemenea, potrivit unui studiu de segmentare desfășurat de agenția Reveal Marketing Research pentru Grupul CEZ in România, 75% dintre respondenții persoane juridice, respectiv 59% dintre persoanele fizice, asociază energia verde cu un produs oferit de furnizorii de energie electrică, 28% din totalul de companii utilizează deja energie verde, aceasta având un scor general de atractivitate de 72% la persoane juridice și 74% la persoanele fizice.

Share.

Lasă un comentariu