CET Govora continuă să furnizeze electricitate către Oltchim

0

CET Govora şi Oltchim Râmnicu Vâlcea au ajuns, la finalul săptămânii trecute, la un acord privind prelungirea contractului de furnizare a curentului electric şi a aburului industrial, a declarat administratorul judiciar al CET, Remus Borza, citat de Agerpres.

CET Govora furnizează curent electric la preţul de 198 de lei megawatul, în creştere faţă de 181 lei, iar aburul industrial este livrat la preţul de 106 lei – la o presiune de 13 bari – şi la preţul de 126 lei, la o presiune de 35 de bari”, a spus Borza.

El a precizat că noul contract cu Oltchim este încheiat pentru o perioadă de un an, adăugând că în perioada următoare va începe negocierile cu Uzinele Sodice Govora.

Recent, Remus Borza a anunţat că în cazul în care nu se va ajunge la un acord cu Oltchim se va întrerupe furnizarea energiei electrice şi a aburului industrial către această societate.

CET Govora, societate care produce energie electrică şi agent termic folosind cărbune, furnizează agent termic pentru populaţia din Râmnicu Vâlcea. Din luna mai, societatea se află în insolvenţă.

Share.

Lasă un comentariu