Carmen Neagu, EnergoBit, se înscrie în panelul de vorbitori de la Spring Cocktail 2016

0

Carmen Neagu, director executiv al grupului EnergoBit, se alătură panelului de vorbitori care vor comenta tendinţele anului 2016 în energie, la cea de-a treia ediţie a Spring Cocktail, pe 24 martie.

Din februarie, Carmen Neagu a preluat conducerea EnergoBit, grup de companii active în proiectarea, ingineria și managementul proiectelor energetice, din funcția de director executiv al Grupului. Fost membru în conducerea Transelectrica, în Consiliul de Administraţie şi Consiliul de Supraveghere, Carmen Neagu a explicat într-un interviu care vă apărea în numărul din martie al energynomics.ro Magazine care îi sunt obiectivele şi noile provocări. În intervenţia de la Spring Cocktail, domnia sa se va referi la nevoia de creştere a companiilor locale şi la provocările pe care le presupune ieşirea pe pieţele externe.

A treia ediţie a Spring Cocktail va fi deschisă de către ministrul Energiei Victor Grigorescu care se va referi la principalele tendinţe ale anului 2016 în industria energetică românească. Ambasadorul Republicii Islamice Iran în România E.S. domnul Hamid Moayyer va vorbi despre potenţialul de dezvoltare a relaţiilor dintre România şi Iran, în domeniul energetic.

Peste 120 de înalţi oficiali şi decidenţi din companiile active în România vor participa la Spring Cocktail, un eveniment organizat de energynomics.ro şi susținut de partenerii noștri: ALD Automotive, Automobile Bavaria, BCR Pensii, Chivas, EnergoBit, Klarmedia, Ridgid, SGS România, Sixt New Koppel.

Întâlnirea din 24 martie este cel mai bun prilej pentru ca expații din industria energetică să-și calibreze așteptările și perspectivele cu românii care au lucrat în afara granițelor. Care sunt experiențele similare și ce este cu totul unic în energetica românească? Ce tip de întâmplări pot fi evitate și care sunt modelele care merită importate urgent pentru a face companiile mai performante, iar România o gazdă mai bună pentru experții pe care îi atrage?

Spring Cocktail – Cultivate Different Views On the Romanian Energy Market

Sub patronajul Autorităţii Naţionale de Reglementare în Energie – ANRE şi al Agenției Naționale pentru Resurse Minerale – NAMR

În 24 martie, de la ora 18, vreme de trei ore, Palatul Cesianu-Racoviță ne pune la dispoziție o ambianță eclectică și sofisticată, dată de stucatura și picturile murale în ulei precum și de numeroasele opere de artă găzduite aici. Mai multe despre ediţia Spring Cocktail 2014 şi despre ediţia Spring Cocktail 2015!

Spring Cocktail (Martie) este unul dintre cele trei evenimente concept organizate în fiecare an de energynomics.ro. Celelalte două sunt Energy Strategy Summit (Iunie) şi energynomics Awards (Decembrie).

Share.

Lasă un comentariu