Camera Deputaţilor amână depunerea candidaturilor pentru ANRE

0

Camera Deputaţilor a amânat termenul de depunere a dosarelor pentru candidaturile la ANRE şi preşedinţia ASF, conform financialintelligence.ro. Astfel, birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au decis miercuri prelungirea cu două săptămâni a termenului de depunere a candidaturilor pentru mai multe posturi din instituţii subordonate forului legislativ.

Pe 26 mai, Camera Deputaţilor a anunţat că primeşte până pe 4 iunie propuneri de candidaţi pentru ANRE, ASF, CNCD, Consiliul Legislativ şi Curtea de Conturi, iar pe 16 iunie va fi avizul comisiilor.

Numirile din cadrul ANRE vizează un post de vicepreședinte și doi membri ai comitetului de conducere.

În aprilie, mandatele membrilor Comitetului de reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) au fost prelungite pe o perioadă de 3 luni. Guvernul a aprobat OUG privind prelungirea mandatelor Comitetului de reglementare al ANRE. Ramiro Angelescu, Teodor Atanasiu şi Henorel Soreaţă au fost numiţi până la 23 aprilie 2020 în Comitetul de Reglementare. Între timp, Henorel Soreaţă a renunţat la funcţie, în locul său fiind numit Marian Neacşu.

Share.

Lasă un comentariu