C. Athanasovici va reprezenta Kawasaki Gas Turbines în România și în țările din jur

0

La un an după deschiderea reprezentanței sale în România, Kawasaki Gas Turbine Europe GmbH a organizat recent o ceremonie oficială în care și-a anunțat intenția de a contribui la modernizarea sectoarelor de cogenerare din regiune.

Kawasaki Gas Turbine Europe GmbH, cu sediul în Germania, face parte din grupul Kawasaki Heavy Industries, cu vânzări de peste 11 miliarde de euro în 2017. Cele patru companii care se ocupă de sisteme energetice și proiectare pentru producția de energie electrică, active în Europa și Asia, au realizat peste 26% din vânzările grupului în 2017. Ele furnizează turbine pe gaz și echipamente, precum și servicii complete pentru centrale de generare și infrastructură energetică, de la proiectare, la implementare și întreținere. Cifrele din iunie 2017 arătau că grupul Kawasaki vânduse peste 150 de turbine pe gaz în Europa (7 în România), cu o capacitate totală de peste 400 MW, un mic segment din cele peste 11.000 de unități pe care grupul le-a vândut în întreaga lume.

Piețele din România și din regiune sunt caracterizate de unități de producție învechite, în condițiile dezvoltării puternice a unor industrii care au nevoie de independență energetică și control (electricitate și abur); acestea sunt argumentele pe baza cărora Kawasaki Gas Turbine Europe GmbH a decis să își consolideze prezența în regiune.

Expert recunoscut în domeniul cogenerării din România, Cristian Athanasovici va fi responsabil de creșterea prezenței Kawasaki în regiune, în calitate de director de dezvoltare.

Share.

Lasă un comentariu