Binig (Enel): Pregătim un nou website, în care clienţii pot citi rapoartele contoarelor inteligente de acasă

1

E-Distribuţie pregăteşte un nou website, prin care clienţii vor putea studia rapoartele contorului inteligent din propria casă, a declarat joi directorul Departamentului de Reglementare şi Antitrust al Enel România, Alexandru Valeriu Binig.

Noul site al companiei va reprezenta un standard în România şi a fost iniţiat ca urmare a unei investigaţii a Consiliului Concurenţei la adresa Enel, a adăugat Binig, conform Agerpres..

“Pregătim un nou website, care practic va fi un standard in România, el este construit ca urmare a unei investigaţii a Consiliului Concurenţei, legată de duratele de racordare la reţea, ştiţi că în procesul de racordare sunt foarte mulţi actori care trebuie să dea foarte multe autorizaţii, şi lucrurile astea cer foarte mult timp. După controlul Consiliului Concurenţei, noi ne-am angajat să dezvoltăm o nouă formă de website, în care aplicanţii, solicitanţii de racordare, vor vedea în orice moment care este stadiul cererii lor de racordare, vor avea tutoriale specifice, vor putea să studieze rapoartele contorului inteligent de acasă”, a declarat reprezentantul Enel.

Share.

1 Comment

  1. Inteleg ca vom avea acasa mai multe contoare ceea ce este foarte bine.Vom regla consumul de energie electrica in fiecare camera.De platit vom plati din ce in ce mai mult, avand in vedre trendul pretului energiei electrice din ultimii ani, dar vom avea avea mai multe contoare inteligente.

Lasă un comentariu