Bădălău: Hidroelectrica trebuie să rămână a statului român

1

Ministrul demis al Economiei, Niculae Bădălău (PSD), s-a arătat indignat miercuri, în Parlament, de intenția PNL de a lista pe bursă Hidroelectrica. În opinia lui Bădălău este mai bine ca această companie să fie căpușată decât listată. “Ea trebuie să rămână a statului român, pentru a avea siguranţă în energie. De ce ţineţi să o listaţi, să o vindeţi? Căpuşaţi-o în continuare”, i-a spus Bădălău lui Virgil Popescu, ministrul desemnat al Economiei, la audierea acestuia în Parlament, conform Hotnews.ro.

Mai mult, Bădălău susține că este ciudat că nu “mai vreți să o căpușați”, ci să “o vindeți”. În momentul ăsta produce o energie curată şi ieftină şi dumneavoastră nu mai vreţi s-o căpuşaţi, vreţi să o vindeţi cu totul, ceea ce mi se pare extrem de ciudat. De ce nu vreţi să vindeţi şi Oltenia sau Hunedoara sau altceva? Pentru ce?”, a spus Bădălău.

Share.

1 Comment

  1. _da exact ce se intimpla cu si in gindirea unor vinzatori de active hard ale romaniei__vor sa demonstreze ca e democratie??_domnule badalau daca aveti de luptat cu asemenea specimene nu e de mirare performantele parlamemtului_ oricum felicitari cu toata propunerea d vs de delapidare adica furt

Lasă un comentariu