Avem câștigătorii premiilor energynomics 2016!

0

Cea de-a 4-a ediție a premiilor pentru energie organizate de energynomics.ro și-a desemnat câștigătorii! Aceștia vor fi comunicați și celebrați pe 8 decembrie, la Cercul Militar Național, din Bucureşti. Audiența va fi alcătuită din peste 200 de lideri de vârf ai industriei, precum și decidenți din industriile conexe și din rândul autorităților publice cu atribuții de reglementare și control.

Premiile energynomics.ro au rolul de a recunoaște și răsplăti reușita și bunele practici în sectorul energetic din România. Proiectul lansat de energynomics.ro în 2013 își asumă ca rol principal să ofere comunității energetice din România modele de succes, repere aspiraționale și studii de caz din partea unor organizații și personalități excepționale.

Totodată, premiile energynomics își propun să scoată în evidență reușitele din domeniul energetic pentru o mai bună vizibilitate în fața partenerilor de afaceri și a publicului larg. Premiile se bucură de susținerea și încrederea celor mai reputate instituții și asociații profesionale din domeniul energetic autohton.

Candidaturile au fost colectate între 22 septembrie şi 8 noiembrie. Cei opt membri ai juriului au avut de analizat 34 de nominalizări. Pentru selectarea câştigătorului, juraţii au examinat fiecare candidatură pe baza a trei principii fundamentale:

SUCCES – candidaturile trebuie să poată proba reușita comercială în sectorul de activitate al companiei respective
IMPACT – candidaturile trebuie să aibă un impact cuantificabil asupra sectorului energetic, asupra comunității sau economiei în ansamblu
INOVAȚIE – candidaturile trebuie să poată proba introducerea în sectorul energetic românesc a unor produse/servicii/practici de busines inovative care contribuie la dezvoltarea sănătoasă a afacerilor

Juraţii și-au exprimat opțiunile şi votul în cadrul unei întâlniri în plen desfăşurate la sediul energynomics.ro, pe 24 noiembrie.

A patra ediţie a premiilor organizate de energynomics.ro va pune capăt agitaţiei de peste an, pentru a deschide sezonul sărbătorilor. De această dată, vom reveni în atmosfera sofisticată a Cercului Militar Naţional, din Bucureşti. Toate temele vizibile şi discrete de peste an – de la infrastructură, la strategii; de la cadrul fiscal, la tehnologii – s-au contopit în ceea ce este cel mai presant şi fundamental pentru toţi cei implicaţi: crearea de plus valoare şi comunicarea acesteia. De aceea, tema Galei energynomics.ro Awards 2016 este “Valoare”.
Solicită o invitație!
Share.

Lasă un comentariu