Avem câștigătorii premiilor energynomics 2013!

3

Prima ediție a premiilor pentru energie organizate de energynomics.ro și-a desemnat câștigătorii. Aceștia vor fi comunicați și celebrați pe 21 noiembrie, la Cercul Militar Național. Audiența va fi alcătuită din peste 200 de lideri de vârf ai industriei, precum și decidenți din industriile conexe și din rândul autorităților publice cu atribuții de reglementare și control.

Premiile energynomics.ro au rolul de a recunoaște și răsplăti reușita și bunele practici în sectorul energetic din România. Proiectul lansat de energynomics.ro își asumă ca rol principal să ofere comunității energetice din România modele de succes, repere aspiraționale și studii de caz din partea unor organizații și personalități excepționale.

Totodată, premiile energynomics.ro 2013 își propun să scoată în evidență reușitele din domeniul energetic pentru o mai bună vizibilitate în fața partenerilor de afaceri și a publicului larg. Premiile se bucură de susținerea și încrederea celor mai reputate instituții și asociații profesionale din domeniul energetic autohton.

Candidaturile au fost colectate între 20 august și 20 octombrie. Cei șapte membri ai juriului au avut de analizat 44 de propuneri. Ei și-au exprimat opțiunile online, pe site-ul www.energynomics.ro.

Valeriu Binig, director de Servicii Financiare pe Energie și Resurse Deloitte România

Obie Moore, senior counsel Dentons

Roberto Musneci, partener Serban & Musneci Associates

Marius Popescu, director executiv Energy Brains Consulting

Nicolae Vasile, președintele Comitetului Științific CNR-CME

Sergiu Sebeşi, președinte CSR Nest Association

Cristian Sporiș, vicepreședinte Divizia Corporate Raiffeisen Bank

Au fost luate în calcul criterii distincte pentru fiecare categorie.

BEST CORPORATE CITIZEN

Premiul recompensează compania care a avut cel mai important impact asupra comunității în care activează (donații, sponsorizări, responsabilitare față de mediu, alte forme de CSR).

WASTE MANAGEMENT

Premiul recompensează compania care a desfășurat cel mai important proiect de waste management din acest an (colectarea, transportul, procesarea sau eliminarea, administrarea sau monitorizarea materialelor reziduale, cu impact favorabil asupra sănătății sau esteticii mediului înconjurător).

DEAL OF THE YEAR

Premiul recompensează compania care au reușit cea mai importantă procedură de achiziție/preluare/fuziune/farm-in/farm-out. Printre criteriile de analiză: mărimea și impactul operațiunii (raportat la mărimea inițială a companiei), perspectivele de dezvoltare ale companiei rezultate, gradul de inovație.

FINANCING OF THE YEAR

Premiul recompensează compania/companiile care au reușit cea mai inventivă și de impact finanțare pentru sectorul energetic din România. Printre criteriile de analiză: structura acordului de finanțare, impactul asupra companiei finanțate, creșterea de afacere anticipată, beneficii pentru acționari.

BEST NEW-COMER / BEST TURN-AROUND

Premiul recompensează compania care a venit cu cea mai interesantă noutate în acest an: nou intrată în România, extindere de domeniu, nou proiect de amploare, tehnologii neutilizate până în prezent.

EXECUTIVE OF THE YEAR

Premiul recompensează cel mai inventiv, inspirațional și de impact manager din sectorul energetic românesc. Printre criteriile de analiză: managerul a probat capacități de lidership, a contribuit la creșterea companiei, a introdus și aplicat strategii de business inovative.

LIFETIME ACHIEVEMENT AWARD

Premiul recompensează o personalitate a industriei energentice din România (capacități de lidership, contribuții la dezvoltarea companiei, a introdus și aplicat strategii de business inovative, a creat școală).

OUTSTANDING DEVELOPMENT

Premiul recompensează compania care s-a remarcat printr-o reușită punctuală, cu mare impact, care a atras atenția și a devenit reper în cadrul industriei, pe parcursul ultimului an.

Proiectul energynomics.ro 2013 este în cea mai mare măsură autofinanțat, propus și organizat de Wing Media Energy Consulting, prin energynomics.ro și partenerii săi. Accesul la competiție este liber și gratuit pentru oricare companie care activează în domeniul energetic românesc, indiferent de mărime, sector de activitate sau structură a acționariatului.

Ceremonia de decernare a premiilor energynomics.ro pe anul 2013 va avea loc pe 21 Noiembrie 2013, între orele 18:00 şi 22:00, în Sala de marmură a Cercului Militar Național din București.

Printre partenerii din acest an se numără: WU Executive Academy, Grup Servicii Petroliere, SOCAR, RVR Energy, Prospecțiuni, Viroti, DSV Solutions, Brigde, Audi, Raiffeisen Bank, ICAP, Marsay, Horvath & Partners, Artmark, ROPEPCA.

Premiile energynomics.ro 2013 se bucură de sprijinul a numeroși parteneri strategici între care ROEC, CNR-CME, UPG și CRE.

Pentru o bună expunere mediatică, avem suportul The Money Channel, Forbes, Nine O’Clock, Finanțiștii, Mesagerul Energetic.

Share.