Asociația micilor producători ACMPE devine furnizor de energie

0

Asociaţia Consumatorilor şi Micilor Producători de Energie (ACMPE) are propria firmă de furnizare de energie electrică, “Furnizor Energie A.C.M.P.E. SA”.

ACMPE urmărește pe termen scurt atingerea unui prag de 1,67% cotă de piață în termen de doi ani de la data obținerii licenței. ACMPE a anunțat, din vara acestui an, că vrea să devină furnizor de energie și gaze, acționarii urmând să fie membrii Asociaţiei. Este un demers unic pe piaţa de energie din România, conform investenergy.ro.

Este însă nevoie ca Asociația să facă dovada unor active de minim 1.000.000 de euro pentru a primi licența de furnizare de energie. Asociația urmează să depună documentația necesară obținerii licenței, pentru a putea începe activitatea de contractare pentru trading și furnizarea energiei electrice și gazelor naturale.

Membrii aleși ai Consiliului de Administrație sunt în proporție de 80% membri fondatori ai asociației ACMPE. Ei au decis ca societatea “Furnizor Energie A.C.M.P.E. SA” să fie condusă de către Liviu Popa, inițiatorul proiectului și Președintele Asociației, în calitate de Director General.

Share.

Lasă un comentariu