ASF adaptează Regulementrul privind GDR-urile, ca să permită Electrica, Romgaz, FP și Petrom să rămână listate la Londra

0

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a lansat în dezbatere un proiect de Regulament, prin care să adapteze cadrul de reglementare actual la Brexit, astfel încât să fie permisă, în continuare, tranzacționarea la Londra a certificatelor globale de depozit (GDR) ale companiilor românești – Electrica, Romgaz, Fondul Proprietatea și Petrom, conform financialintelligence.ro.

Prin Proiectul de regulament pentru modificarea și completarea Regulamentului A.S.F. nr. 4/2013 privind acțiunile suport privind certificatele de depozit supus consultării publice în perioada 13.03.2019-18.03.2019 se propune, în principal, introducerea unor dispoziții din care să reiasă că dispozițiile Regulamentului A.S.F. nr. 4/2013 se aplică și în ceea ce privește certificate de depozit care sunt admise sau care urmează să fie admise la tranzacționare într-un stat terț Uniunii Europene, arată ASF.

Share.

Lasă un comentariu