ANRE angajează experți pentru Serviciile sale de specialitate

1

Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE are nevoie de mai mulți experți pentru toate serviciile de specialitate. Potrivit unui anunț publicat pe site-ul instituției, se organizează concurs pentru ocuparea a nouă posturi de experți

ANRE nu se finanţează de la bugetul de stat, ci din taxe şi tarife percepute de la companiile din domeniul energiei și a gazelor naturale, motiv pentru care instituția își permite să ofere salarii atractive angajaților săi, conform Investenergy.ro.

În 2019, salariile de bază au crescut de la 55,4 la 71 de milioane de lei, iar sumele plătite cu titlu de spor de vechime de la 11,6 milioane de lei la 15,4 milioane. În schimb, au scăzut sumele plătite pentru orele suplimentare, de la 6,53 milioane de lei la 1,18 milioane de lei, potrivit bugetului ANRE.

Share.

1 Comment

  1. ANRE are servicii de specialitate ? cred ca mai bine ne prezentati veniturile lunare ale personalului de conducere ale unei autoritati din subordinea parlamentului,procentele nu spun nimic.

Lasă un comentariu