Am lansat numărul 21 al revistei energynomics.ro!

0

Numărul 21 al revistei energynomics.ro Magazine s-a lansat miercuri, 5 decembrie, în cadrul celei de-a șasea ediții a energynomics Awards.

184 de pagini de interviuri, analize și opinii, integral bilingve, la cea mai bună calitate grafică, vor ajunge la profesioniștii din industria energetică din România, la managerii celor mai active companii și la oficialii din autoritățile de reglementare cu atribuții în sectorul energetic.

COMANDĂ REVISTA la office @ wing-media.com

Banner abonare revista-2017-730x75-RO

Pentru aceștia, abordăm temele de maximă actualitate, de la perspectivele președinției românești a Uniunii Europene, la nevoile investitorilor interesați de sectorul de petrol și gaze, de la întârzierea clarificării cadrului de funcționare a prosumerilor, la amenințările tot mai presante pentru sectorul de termoficare.

Câteva idei din cuprins

Saniya Melnicenco, președintele în exercițiu al ROPEPCA, cu începere din noiembrie 2018, prezintă prioritățile Asociației în viitorul apropiat. “Asigurarea cadrului unei economii de piață funcționale ar trebui să reprezinte o prioritate pentru conducerea politică”, spune Saniya Melnicenco.

În aceași direcție se înscriu ideile exprimate de Francois-Regis Mouton, director de afaceri europene al Asociației Internaționale a Producătorilor de Petrol și Gaze – IOGP, cu peste 80 de membri din întreaga lume. “În timp ce producția de petrol și gaze din UE cunoaște un mic declin, România are oportunitatea de a inversa acest trend, de a deveni unul dintre cei mai mari producători de petrol și gaze din Europa.”

Julian Popov, European Climate Foundation Fellow, vorbește despre situația actuală a sectoarelor de producție a energiei pe bază de cărbune din România și Bulgaria și ne oferă o descriere spectaculoasă a peisajului energetic al regiunii și al Europei. “Majoritatea regiunilor carbonifere oferă suprafețe vaste de teren deținut de stat, o infrastructură excelentă a rețelei electrice, o concentrare a aptitudinilor inginerești și adesea o infrastructură bună pentru transport. Toate acestea fac ca minele de lignit să fie zone atractive de dezvoltare a zonelor industriale și a producerii energiilor regenerabile pe scară largă”, observă Julian Popov.

Autorități și manageri, companii și experți din toate sectoarele energetice apar de asemenea în noul număr energynomics.ro Magazine.

COMANDĂ REVISTA la office @ wing-media.com

Începând cu 21 decembrie, energynomics.ro Magazine va fi distribuită gratuit prin curier către mai bine de 100 de companii și sute de experți de vârf din România. Deja, energynomics.ro Magazine este disponibilă pentru achiziţie, pe bază de abonament, prin intermediul site-ului energynomics.ro.

Menținem perspectiva integrată asupra întregii industrii, cu patru secțiuni distincte pentru fiecare mare sector – electricitate, petrol și gaze, regenerabile, termoficare – și o secțiune de interes general.

Puteţi vedea toate numerele anterioare, în format electronic, AICI.

Dacă vreţi să ne propuneţi o temă, o colaborare editorială sau publicitară, vă invităm să ne scrieţi pe adresa office @ wing-media.com. Pentru abonamente, vă invităm să folosiţi aceeaşi adresă office @ wing-media.com.

Share.

Lasă un comentariu