Alstom Thermal Services are un nou director, recrutat de la ISPE

0

Directorul diviziei de energie şi mediu din Institutul de Proiectări şi Studii Energetice (ISPE), Carmencita Constantin, a preluat conducerea diviziei de servicii pentru termocentrale a grupului francez Alstom în România, Bulgaria și Republica Moldova.

Carmencita Constantin este doctor în inginerie energetică și are 30 de ani de experienţă în ISPE, timp în care a participat ca director de proiect, consultant și partener în multe proiecte naționale și internaționale, precum proiectul demonstrativ Getica CCS, care prevedea captarea şi stocarea dioxidului de carbon eliberat de termocentrala Turceni, proiect derulat în parteneriat cu Romgaz, Transgaz şi Alstom.

Grupul Alstom activează în domeniul producţiei şi transportului energiei electrice, precum şi în infrastructura feroviară. La nivel global, Alstom are 93.000 de angajaţi în aproximativ 100 de ţări. În anul fiscal 2012-2013 Alstom a înregistrat vânzări de peste 20 miliarde de euro şi comenzi de aproape 24 miliarde de euro.

Alstom este prezent în România de peste 20 de ani. Pe piaţa locală grupul are 1.040 de angajaţi şi derulează proiecte în sectoarele energetic, transport şi reţele de transport şi distribuţie a energiei.

Share.

Lasă un comentariu