Acționarii nu sunt de acord ca Hidroelectrica să angajeze avocați

3

Planurile Hidroelectrica de a diversifica și dezvolta portofoliul de producție prin proiecte noi se pot face, dar doar cu forțe proprii. Astfel, acționarii nu au aprobat achiziționarea unor servicii avocațiale de consultanță, cerute de companie pentru ” obiectivul societății de a-și diversifica și dezvolta portofoliul de producție prin proiecte noi, atât prin transfer de business, achiziție de participații, dezvoltarea unor centre de inovare, de cercetare, de achiziție de acțiuni ale altor societăți sau alte metode”, se arată într-un document citat de investenergy.ro.

Hidroelectrica are în intenție să achiziționeze parcuri eoliene şi fotovoltaice în ţară, precum şi companii energetice în afara graniţelor. Dezvoltarea strategiei investiționale a presupus inițierea acțiunilor strategice privind realizarea sau achiziționarea de noi capacități de producție a energiei din surse hidroenergetice (termoelectrice, eoliene, solare, biomasă și alte surse regenerabile) și analiza oportunității abordării unor domenii noi de activitate economică și industrială, se menționează în Raportul administratorilor.

Share.

3 Comments

  1. Oare care sunt motivele pentru care asa zisii actionari ,nu lasa o firma roamaneasca de succes sa se dezolvte ?????in ce interese loveste aceasta initiativa a societatii ?????

  2. Hidroelectrica are departament juridic solid. Ce ” servicii avocațiale” de câteva milioane Evros vroiau directorii? Parcă nu vindeau ei energie sub prețul de producție super- îmbogățind câțiva și sărăcind multi.

Lasă un comentariu