ABB a prezentat la București echipamente de ultimă generație pentru protecție și control

0

ABB a organizat recent un seminar tehnic în București cu scopul de a prezenta realizările de ultimă oră ale companiei în domeniul echipamentelor pentru protecție și control, se arată într-un comunicat al companiei.

În cadrul evenimentului s-au realizat expozee complete despre soluțiile pe care dezvoltatorii și cercetătorii companiei le-au identificat pentru rezolvarea unor probleme stringente precum managementul rețelelor și creșterea performanțelor industriale.

ABB“Soluțiile prezentate vor permite un management și un control eficient al rețelei de energie, conducând la flexibilitate și performanță” , a spus în contextul evenimentului Tomasz Wolanowski (foto), Country Manager pentru ABB în România.

Cu această ocazie au fost evidențiate principalele beneficii ale soluțiilor la cheie ale ABB pentru protecție și control, atât în domeniul generării, distribuției și transportului energiei electrice, cât și în cel al aplicațiilor industriale: Flexibilitate, performanță și ușor de utilizat; Soluții compacte și robuste pentru utilități și aplicații industriale; Soluții preconfigurate; Protecții dedicate pentru utilități și aplicații industriale.

La eveniment au participat profesioniști din domeniul tehnic din partea companiilor de Inginerie, Aprovizionare și Construcții (EPC), ale OEM-urilor, ale companiilor de distribuție precum și reprezentanți ai companiilor de design în domeniul energetic, cu care ABB colaborează.

ABB România furnizează soluţii sigure şi eficiente din punct de vedere energetic în domeniile generării, transportului şi distribuţiei energiei electrice cât şi pentru creşterea productivităţii în cadrul operaţiunilor industriale.

ABB este lider în tehnologiile energetice şi de automatizări care permit clienţilor din domeniul utilităţilor şi industriei să îşi îmbunătăţească performanţele, diminuând impactul asupra mediului inconjurător. Grupul ABB operează în aproximativ 100 de ţări, având în jur de 150.000 de angajați.

Share.

Lasă un comentariu