115 stații de benzină independente acceptă cardul ROTTCO SYNERGY, aplicația SYNERGY by ROTTCO este disponibilă pe Android și iOS

0

ROTTCO SYNERGY CARD, sistemul de carduri lansat de ROTTCO în cadrul proiectului SYNERGY by ROTTCO, este acceptat, în acest moment, de 115 stații de benzină independente, repartizate pe principalele căi rutiere din țară, ceea ce oferă transportatorilor o acoperire, practic, la nivel național.

De asemenea, compania a lansat și aplicația pentru telefon “SYNERGY by ROTTCO”, aplicație care te conectează cu benzinăriile independente din România și care este disponibilă atât pe Android cât și pe iOS.

Rottco Consult a obținut Premiul energynomics.ro pentru Premiera anului în 2017 pentru proiectul Synergy de interconectare a benzinăriilor românești independente într-o rețea națională și interactivă.

Sistemul ROTTCO SYNERGY CARD permite alimentarea cu carburanți de calitate și accesul la servicii specifice operării de flote, controlul atent al cheltuielilor cu carburantul și gestionarea costurilor aferente exploatării flotelor de mașini și camioane. ROTTCO SYNERGY CARD este primul sistem lansat de o companie românească independentă ce oferă astfel de servicii în cooperare cu benzinăriile particulare. Utilizatorii sistemul ROTTCO SYNERGY CARD beneficiază și de suportul unui Call Center care funcționează 24/7.

Aplicația pentru telefon “SYNERGY by ROTTCO” te ajută să găsești ușor stațiile care acceptă cardul de flotă ROTTCO SYNERGY CARD și identifică cea mai apropiată stație precum și facilitățile pe care aceasta le oferă. Accesând secțiunea “Știați că?” utilizatorul poate afla informații interesante și utile, iar in secțiunea PROMOȚII, firmele care utilizează cardurile de flotă ROTTCO SYNERGY CARD pot afla care sunt cele mai noi promoții de care beneficiază utilizatorii sistemului.

Proiectul SYNERGY by ROTTCO aduce împreună benzinăriile independente românești într-o rețea națională și interactivă, capabilă să ofere servicii similare marilor rețele internaționale. Proiectul va duce la creșterea valorii afacerii proprietarilor independenți de stații precum și creșterea competitivității, obiective care se pot realiza doar prin accesul la servicii integrate specifice rețelelor de distribuție.

Despre ROTTCO
Compania a fost înființată în anul 2007, având ca obiect de activitate distribuția en-gros de produse petroliere. Proiectul SYNERGY by ROTTCO leagă stațiile independente într-o rețea coordonată, conectată și interactivă, cu promovare și comunicare unitară, beneficiind de pe urma experienței și pregătirii tuturor membrilor ei și a utilizării unei mărci comune la nivel național. Obiectivele proiectului SYNERGY by ROTTCO sunt creșterea calității serviciilor și asigurarea unor standarde competitive pentru deținătorii de stații independente în cadrul unei rețele precum și creșterea performanțelor acestora.

Share.

Lasă un comentariu