100 de burse de 1.000 de dolari de la KMG International – apel de candidaturi

0

KMG International va acorda 100 de burse elevilor de liceu și studenților cu performanțe remarcabile din București, Constanța și Prahova. Elevii și studenții pasionați de industria de petrol și gaze își pot trimite candidaturile la adresa dedicată programului între 16 septembrie și 20 octombrie, urmând ca pe 1 noiembrie să fie anunțate rezultatele procesului de selecție.

“Programul de burse KMG International este unul dintre proiectele dezvoltate de compania noastră pentru susținerea educației de calitate în România”, susține Alexey Golovin, director departament juridic și afaceri corporative, KMG International, într-un comunicat de presă. “Știm că educația este cheia către dezvoltarea durabilă a comunităților și credem că tinerii performanți trebuie susținuți, mai ales atunci când resursele nu sunt suficiente. De aceea, continuăm programul de burse, tocmai pentru a contribui la creșterea viitoarei generații de profesioniști din domeniul de petrol și gaze.”

Bursele, în valoare de USD 1000 fiecare, sunt oferite pentru un an de studiu și vor fi acordate în urma unei jurizări riguroase: 50 vor fi acordate studenților înscriși în programul de practică al companiei, pe baza evaluării performanței lor, iar restul de 50 vor fi oferite printr-un proces de evaluare.

Pentru a se înscrie în programul de burse, studenții și elevii interesați sunt invitați să consulte pagina oficială a programului pentru a descoperi daca sunt eligibili și care sunt documentele ce trebuie transmise. Mai multe detalii: https://kmginternational.com/ro/cariere/burse.

Share.

Lasă un comentariu