Energynomics susține Healthcare Business Forum 2020 organizat de DeBizz Magazine

DeBizz Magazine, unica publicație de afaceri filo-germana din România, vă invită, în data de 26 Martie, începând cu ora 14:00, la Grand Hotel Continental București, la prima ediție a evenimentului DeBizz HealthCare Business Forum.

Healthcare Business Forum 2020 este un eveniment de marcă al industriei medicale din România, organizat de unica publicație de business bilingvă germano-română – DeBizz Magazine, cu susținerea celor mai importante camere de comerț din România. Evenimentul își propune să reunească jucătorii de top, liderii și investitorii din industria de sănătate din România, pentru a analiza atât oportunitățile de acțiune sinergică pentru dezvoltarea sectorului medical, cât și principalele provocări întâmpinate de firmele de profil.

La Healthcare Business Forum 2020 ne propunem să descifrăm cheia succesului unor afaceri de top din România, dar și obstacolele în calea dezvoltării acestora. Evenimentul vizează crearea unor premise pentru networking-ul de calitate, întâlniri eficiente B2B, abordarea integrată a unor teme privind piețele diverse care compun această industrie dinamică. Ne dorim să identificăm împreună cu autoritățile soluții pentru finanțarea acestui sector, astfel încât accesul la servicii medicale să fie facil și echitabil, iar actul medical să se desfășoare fără sincope în dauna pacienților.

Piața serviciilor medicale a cunoscut un trend exploziv în ultimii ani, valoarea investițiilor depășind pragul de un miliard de euro. România are un potențial semnificativ de creștere al sectorului de sănătate, care trebuie identificat și fructificat de comunitatea locală de afaceri.

La eveniment vor participa lideri ai camerelor de comerț bilaterale partenere ale DeBizz Magazine, reprezentanți ai companiilor farmaceutice, de asigurări, furnizorilor de servicii și produse medicale, agențiilor de turism medical, reprezentanți ai autorităților publice (Ministerul Sănătății, CNAS), jurnaliști, organizații profesionale relevante, oameni de afaceri, persoane cu putere de decizie în companii din industria medicală.

Persoanele care doresc să se înscrie la evenimentul DeBizz HealthCare Business Forum, se pot înscrie (în limita locurilor disponibile) prin accesarea link-ului.

Taxa de participare de 100 RON / persoană  (TVA inclus)*

*Organizatorul își rezervă dreptul de a alege publicul din audiență.

Persoană de contact:

ALEXANDRA GĂLAN – Project Manager (alexandra.galan@debizz.ro)

Share.

Leave A Reply